Inaya Origin 65% Q-fermentation dark chocolate couverture 1 kg

Cacao Barry

Cacao Barry

002.CHD-S65INAY-E1-U68

3073416099811

An intense cocoa taste with a good balance between bitterness and acidic notes.
A "new generation" chocolate with a pure and intense taste of cocoa, thanks to the new and unique method of fermentation : the Q fermentation.

Recommended for mousse, ganache, moelleux.

More details

Inaya Origin 65% Q-fermentation dark chocolate couverture 1 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 5

38,05 €tax incl.

36,07 €tax excl.

More info

Ingredients : cocoa mass, sugar, fat-reduced cocoa powder, emulsifier : soya lecithin, natural vanilla flavouring
May contain :milk

Crystallization curve : melting 113-122°F, tempering 82°F, work 88-90°F

Avis

Excellent produit!
Sandrine B. le 22/03/2018 Adepte de la marque.
Colis toujours pas livré
Sabine D. le 28/01/2024 Pour le moment je suis dans l'attente de la livraison, sans informations précises.
très bien
Martine L. le 05/12/2021 chocolat de très bonne qualité
Chocolat de bonne qualité
Carlos A. le 25/02/2020 J'achète habituellement Valrhona mais j'ai décidé de changer pour Barry car il y a beaucoup de chefs français qui l'utilisent et il ne m'a pas déçu. Un bon chocolat
Commande incomplète
Naudin D. le 08/12/2016 Je n'ai reçu qu'un seul kilo au lieu de deux Le poid du colis spécifié sur l'étiquette 1,2 kilo Donc un seul kilo Merci de bien vouloir compléter ma commande

30 other products in the same category: