Milk chocolate couverture Alunga 41% Q-fermentation 1kg

Cacao Barry

Cacao Barry

002.CHM-Q41ALUN-E1-U68

3073416295527

A slightly sweet milk chocolate with a dominant taste of cocoa and milk.
A "new generation" chocolate with a pure and intense taste of cocoa, thanks to the new and unique method of fermentation : the Q fermentation.

Applications : ideal for moulding, coating, ganache, mousse, fillings, cakes, sauce, decorations.

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Milk chocolate couverture Alunga 41% Q-fermentation 1kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 8

39,70 €tax incl.

37,63 €tax excl.

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Ingrédients : 30,5 % sugar, 25% cacao mass, 18% cacao butter, 18% whole milk powder, 8% skimmed milk powder, emulsifier : soya lecithin, natural vanilla flavouring.

Crystallization curve : Melting (104-113°F), tempering (81°F), work (84-86°F).

Avis

Excellent produit!
Sandrine B. le 22/03/2018 Très bon goût lacté.
très bien
Martine L. le 05/12/2021 chocolat de très bonne qualité
Chocolat de bonne qualité
Carlos A. le 25/02/2020 J'achète habituellement Valrhona mais j'ai décidé de changer pour Barry car il y a beaucoup de chefs français qui l'utilisent et il ne m'a pas déçu. Un bon chocolat
o
Catherine m. le 04/02/2017 ok
Chocolat de qualité
Gunay c. le 09/02/2018 Très bon chocolat mieux que ceux du supermarchés
Parfait
Claude D. le 20/03/2021 Très bon chocolat. Doux, goûteux, pas trop sucré.
Liliane
Liliane D. le 30/01/2020 Très bon produit je l'utilise pour la mousse au chocolat.
Bon
Maité G. le 17/10/2024 Bon

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