P125 Coeur de Guanaja 80% chocolate concentrate beans 3 kg

Valrhona

Valrhona

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P125 Coeur de Guanaja 80% dark chocolate beans.
A revolutionary chocolate Concentrate : high chocolate content with lower cocoa butter.

WARNING: P125 Coeur de Guanaja is not a chocolate couverture.

Inspired by pastry chefs seeking a chocolate to use in recipes in which the fat content restricts the amount of chocolate that can be added. Valrhona’s R&D department and L’Ecole du Grand Chocolat create Coeur de Guanaja through careful research and groundbreaking technology. Coeur de Guanaja will give you the ability to boost the chocolate intensity of numerous recipes with no compromise in texture.

Advantages:
- an intense taste of chocolate
- a softer texture of the recipes
- a stronger chocolate color

More details

P125 Coeur de Guanaja 80% chocolate concentrate beans 3 kg - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 6

119,90 €tax incl.

113,65 €tax excl.

More info

Applications:
- Ganache chocolate: possible
- Coating: no
- Molding: no
- Ganache patisserie: optimal (for a soft texture)
- Mousse: yes
- Sauce: yes
- Ice cream and sorbets: optimal (prevents from too hard chocolate ice cream)
- Chocolat drink: yes
- Decoration: no
- Glaze: yes
- Cream: yes

WARNING: P125 Coeur de Guanaja is not a chocolate couverture.

Ingredients: cocoa beans, sugar, cocoa butter, emulsifier (soya lecithin), natural vanilla extract.
May contains traces of nuts, milk and egg proteins, gluten and peanut.

Composition: sugar 19% - fat 34%

Storage: To best preserve the qualities of Valrhona chocolate, store in a dry, dark place at 10-16°C

Avis

Rapide et efficace
Laurent T. le 26/01/2021 Très bon service
Excellent
Francis V. le 21/12/2019 Utilisé pour de la glace au chocolat et des truffes. Excellent résultat.
Coeur de guanaja
Laura A. le 17/10/2020 Parfait
véritable concentré de puissance et d’arôme chocolat
Philippe A. le 19/11/2023 Un concentré d’arômes pour peu de matière grasse et une intensité incomparable. Un vrai plus pour une utilisation dans les glaces et ganaches. Une ou deux pistoles pour intensifier un chocolat chaud aussi :), sans ajouter de matière grasse. Attention : comme indiqué ne surtout pas utiliser en chocolat de couverture !
Parfait
Laurent T. le 31/01/2020 Parfait comme d'habitude
Très bien
Laurent T. le 22/12/2017 De bons produits bien emballés comme toujours.

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