Yellow pectin 100 g

Louis François

Louis François

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Yellow pectin.
Yellow pectin is a gelling agent for jellied fruits and gelified sweets, rich in sugar (over 76%) and acids (pH between 3,2 and 3,5), which leads to the addition of citric or tartric acid. The jelly obtained is irreversible, the final texture is quite firm and not much fondant.

Repackaging by Labo&Gato.

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Yellow pectin 100 g - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 9

12,55 €tax incl.

11,90 €tax excl.

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Ingredients :pectin E440i, tartrate of sodium and potassium E337, dextrose, sodic polyphosphate E452i.

Directions of use (1 kg of jellied fruits) : 1 to 1,7% of total weight. Pre-mix 12 g of pectin with 50 g of sugar. In a pan, heat 500 g of fruit purée and disperse the powder into it. Boil 1-2min, and add 150 g of glucose syrup and 550 g of sugar. Cook at 225°F and add 3 g of citric acid (or 2 g of tartric acid) melted into 3 g of water.

Avis

Parfait pour la quantité vendue
Elisabeth G. le 12/01/2017 Très bon produit. Super pratique de pouvoir commander de petites quantités.
parfait
Daniel P. le 31/08/2019 merci
A L'ESSAI
Andrée P. le 05/03/2017 Trop tôt pour l'essai un avis
Pas encore testé
Genevieve L. le 08/12/2016 Xxx
SUPER
thierry j. le 15/09/2019 Prise en charge de la commande très rapide avec réception de mails pour chaque étapes. Tant au niveau de la boutique que du transporteur. Ensuite, réception de sms du transporteur avec date et fourchette horaire de livraison. La livraison a dépassé légèrement l'heure maxi mais c'est pas grave. Emballage impeccable avec précautions supplémentaires par rapport à d'autres fournisseurs. Très bon produit. Je recommande fortement cette boutique ! En bref, que du bon ! Merci !
Kathy G. le 26/02/2018
10/10
HUBERT R. le 09/12/2022 10/10
Super
François G. le 06/12/2018 Utilisé pour faire des pâtes de fruit maison. Impeccable.
Parfait
Elisabeth G. le 16/03/2018 Réussite parfaite pour faire des pâtes de fruits

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