Egg whites powder Gallia 100 g

Louis François

Louis François

000.018001

3333330180010

Egg whites powder Gallia.
Powdered egg whites are pasteurised egg whites that have been dehydrated and ground into a powder. This powder is widely used in bakery and pastry applications (meringue, soufflé, ice cream and sorbet, curd, marzipan, icings). They have better whipping and aeration properties than fresh egg whites. Added in small quantities to fresh or frozen egg whites, this powder guarantees optimal results.

Repackaging by Labo&Gato.

More details

Egg whites powder Gallia 100 g - Average rating: 10 - Best rating: 10 - Number of reviews: 13

12,25 €tax incl.

11,61 €tax excl.

More info

Ingredients : powdered hen's egg albumin, stabiliser E415, acidifier E330, expansion agent E1505..

Directions of use : to get a fresh egg white, mix 5g of powder with 30 g of water. Add a small quantity to your fresh egg whites.

Avis

Pratique
Francine M. le 23/05/2022 Parfait pour monter en neige. Pratique pour le détail en petite quantité
blanc d’œuf séché
Eric H. le 01/01/2018 très bon produit que j utilise pour fabriquer mes macarons ,très bonne idée de le conditionner par 100 gr
produit conforme à la description
May Tong X. le 21/11/2016 Bien pour vieillir des blancs
Avis
Josiane N. le 31/01/2018 Bien
parfait
Patricia m. le 29/04/2018 trop bien
BLANC D’OEUF SÉCHÉ GALLIA 100 G
Laurent H. le 22/10/2018 Parfait pour les macarons
blanc d’œuf
gerard b. le 22/12/2021 excellent pour des macarons
Super
Corinne R. le 10/02/2018 Parfait
Parfait
Françoise P. le 13/12/2020 Livraison rapide et produit conforme à la commande
Parfait
Martine L. le 18/02/2019 Pas encore utilisé
Seb
Sébastien K. le 14/12/2020 Très bon produit
Tb
Florence G. le 14/09/2017 Super pour les macarons plus besoin de sortir les blancs à l.avance
Parfait
Corinne R. le 14/07/2018 .

7 other products in the same category: